Kerstconcert 1 – An American Christmas – Fulco’s regionaal Mannenkoor

Datum: 15 december 2023
Gehele dag evenement
Locatie: Fulcotheater Ijsselstein
Openbare optredens

Kerstconcert 1 met Fulco’s Mannenkoor

Ft.:  Anouk Snellink & Tilburg Bigband

FULCO’S REGIONAAL MANNENKOOR EN BIG BAND TILBURG

AN AMERICAN CHRISTMAS

VRIJDAG 15 DECEMBER 2023, 20:00
Kerstmis is een van de meest geliefde feestdagen ter wereld en het is de tijd om samen met familie en vrienden de magie van het seizoen te vieren. Dit jaar presenteert Fulco’s Mannenkoor, begeleid door Big Band Tilburg, de kerstshow “An American Christmas” die zeker de harten van het publiek zal verwarmen.
De show neemt het publiek mee op een muzikale reis door het Amerikaanse kerstlandschap, met traditionele en hedendaagse kerstliederen die worden uitgevoerd door de prachtige stemmen van Fulco’s Regionaal Mannenkoor en begeleid door het swingende geluid van Big Band Tilburg. Het publiek zal worden ondergedompeld in de vrolijke en feestelijke sfeer van Kerstmis.
Of je nu een liefhebber bent van traditionele kerstliederen of van swingende jazzmuziek, deze show heeft voor ieder wat wils. De combinatie van het prachtige geluid van het mannenkoor en de Big Band is een unieke en bijzondere ervaring die je niet mag missen.
Dus zet je kerstmuts op en kom naar de kerstshow “An American Christmas” met medewerking van Big Band Tilburg, gepresenteerd door het Fulco’s Mannenkoor en maak er een onvergetelijke avond van.